Servetele mobila Pronto multisuprafete 25 buc

13.42 RON
Stoc disponibil

Descriere

Servetele umede pentru curatarea mobilierelor

Brand

Pronto

Caracteristici

Servetele mobila Pronto multisuprafete 25 buc


    Șervețelele multifuncționale Pronto îndepărtează diferite suprafețe de praf, amprente și urme alergenice în praf (inclusiv animale) și le conferă o strălucire uimitoare. Avantajul șervețelelor umede este că sunt ușor de utilizat, fără a fi nevoie să aplicați o presiune ridicată pe suprafața de curățat. Șervețelele multifuncționale Pronto nu sunt potrivite pentru curățarea sau lustruirea ecranelor cu plasmă sau LCD.

    Utilizare : Scoateți șervețelul din pungă și resigilați-l pentru a preveni uscarea restului de șervețele. Pentru a curăța, apăsați ușor pe șervețel și creșteți treptat presiunea. Când curățați aparatele electronice, citiți instrucțiunile de întreținere de la producător. Când este utilizat pe suprafețe necunoscute, încercați într-un loc mic ascuns. Nu este potrivit pentru lemn fără tratament de suprafață. Aruncați șervețelul când ați terminat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Spălați-vă bine mâinile după manipulare. Evitați contactul prelungit cu pielea. Nu aruncați șervețele în toaletă. Numai pentru uz casnic.


Ingrediente : parfumuri, limonen, citral, butilcarbamat de iodopropinil

Recenzii

0

0 recenzii.

5 stele

(0)

4 stele

(0)

3 stele

(0)

2 stele

(0)

1 stea

(0)

Spune-ti parerea despre acest produs