Caracteristici
Bulgur SanoVita, 500 g
Bulgurul este rezultatul prelucrarii a mai multor tipuri de grau cu bob dur (in special Triticum Durum). Practic, boabele sunt tratate la abur, apoi uscate si macinate la o granulatie mare, obtinandu-se astfel un produs extrem de usor de integrat in retete, intrucat se gateste relativ repede, fierbandu-se scurt sau inmuindu-se in apa calda ori rece.
Bulgurul, ca si toate celelalte derivate integrale ale graului, este extrem de sanatos tocmai prin faptul ca nu a suferit prelucrari masive, care sa il faca sa isi piarda din calitatile nutritive. Este deja cunoscut la scara larga faptul ca o alimentatie sanatoasa are in componenta cereale integrale, in locul produselor procesate.
Produsul nu provine din culturi modificate genetic.
Greutate: 500 g
Reteta propusa de Sanovita: Bulgur cu ciuperci
Ingrediente:
2 cani de bulgur
2 ½ cani de apa
250 g ciuperci taiate (fierte)
sare dupa gust
1 lingura de amestec de legume
2 linguri de porumb dulce
½ ceasca de ulei de masline
Mod de preparare:Se amesteca bulgurul impreuna cu sarea si amestecul si se adauga apa clocotita. Se lasa 15 minute acoperit, pana se absoarbe tot lichidul, dupa care se adauga uleiul, porumbul si ciupercile si se amesteca cu grija cu o furculita.
Recenzii
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Spune-ti parerea despre acest produs