Informatii de livrare


TRANSPORT GRATUIT :

  • la comenzile mai mari de 200 de lei, indiferent de greutate, prin flota proprie in judetul Satu Mare
  • la comenzile mai mari de 300 lei, in limita a 5 kg, in celelalte judete, cu firme de curierat.

1.Transportul cu flota proprie se efectueaza doar in judetul Satu Mare.
imagine livrare flota proprie

2.Livrare prin curier rapid

Expedierea coletelor se face prin intermediul următoarelor firme de curierat rapid din țară: UrgentCargus, Nemo Express, Pallex, DPD, Fancurier, precum si orice alte firme de curierat alese de nicovid.ro. Coletele se livrează în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Logo Urgent Cargus - Ziar Targu NeamtPall-Ex Romania - Home | Facebook Lippincott Creates New Identity for Parcel Group, DPD - Logo Designer - Logo Designer

3.COSTURI DE LIVRARE

LOCAL - judetul Satu Mare
- GRATUIT pentru comenzile care depășesc valoarea de 200 LEI (TVA inclus) în Judetul Satu-Mare, indiferent de greutatea coletului.

- GRATUIT daca ridicarea o faceti personal, de la sediul magazinului din Satu Mare, Bdul Closca, Nr.71, dupa confirmarea facuta de operatorul nostru.

-18 LEI (TVA inclus) daca valoarea comenzii este sub 200 LEI, cu livrare la domiciliu.


NATIONAL

- GRATUIT pentru comenzile care depășesc valoarea de 300 LEI (TVA inclus) în celelalte judete, in limita a 5 kg.

- Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 LEI (TVA inclus), tariful de transport se calculeaza in functie de greutate, pentru comenzile cu o greutate de peste 5 kg, se calculeaza o taxa de greutate, care se va afisa inainte de finalizarea comenzii.

-18 LEI (TVA inclus) pentru comenzi a căror valoare este sub 300 LEI (TVA inclus), iar pentru comenzile peste 5 kg se adauga o taxa de greutate. Aceasta taxa se va afisa inainte de finalizarea comenzii.

IMPORTANT

Taxa de livrare nu se calculează in functie de adresa de livrare (dacă sunt kilometrii suplimentari), ci doar in functie de greutatea totala a coletului.

Taxa de livrare se va calcula automat inainte de finalizarea comenzii.

In cazul coletelor cu gabarite si greutati mari, atipice, veti fi contactat de operatorul nostru pentru a vă comunica valoarea taxei de livrare.

Doar dupa confirmarea telefonica se va putea finaliza si expedia comanda.


Dacă ați optat pentru varianta de plată ramburs la primirea coletului, curierul trebuie să vă dea o chitanță care să ateste suma plătită.


Ridicare personala

Dacă doriti să rezervati produsele comandate si să le ridicati din magazine, acestea se pot rezerva pe o perioada de maxim 24 ore. Ridicarea personală se face de la sediul magazinului din Satu Mare, Bdul Closca, Nr.71, după confirmarea facută de operatorul nostru. Pentru ridicarea personală nu se percep taxe de transport si nici alte taxe.


Durata livrarii:

Pe raza orașului Satu-Mare comenzile plasate si confirmate telefonic până la ora 13:00 se livrează in aceeași zi
  • Comenzile efectuate în cursul săptămânii sunt livrate în 24 – 96 de ore de la confirmarea telefonică.
  • Comenzile plasate în zilele de weekend (sâmbătă, duminică) vor fi procesate în cursul zilei de luni.
  • Atenție! Pentru localitățile cu km suplimentari livrarea poate dura până la 5 zile.

Cu toate acestea, depunem eforturi ca produsele comandate sa ajunga cat mai repede la dvs.


Termene de livrare:

Termenele de livrare sunt între 24-96 de ore lucrătoare, dar uneori aceste termene pot suferi modificări din cauza anumitor condiții neprevăzute (ex. condiții meteo nefavorabile sau modul de organizare al firmelor de curierat și al colaboratorilor noștri sau numarul mare de comenzi).

În cazul în care vor exista întârzieri de livrare, noi vă vom anunța acest lucru în cel mai scurt timp: telefonic, prin email sau prin intermediul site-ului.


IMPORTANT!

În situația în care coletul este rupt, desigilat, ud, tăiat, etc. refuzați comanda și contactați-ne cât de curând. Nicovid.ro nu expediază colete deteriorate.

Ca măsură restrictivă pentru clienții ce nu ridică produsele comandate din motive intemeiate, ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora să fie efectuată integral în avans prin transfer bancar, sau prin card online.