Despre Noi


NICOVID

Cumperi si economisesti!

SC NICOVID SRL este o societate comerciala infiintata in 1995, in Satu Mare, cu sediul social in Satu Mare, Bdul Closca, Nr.71, Judetul Satu Mare, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J30/7/1995, Cod de Identificare Fiscala RO6948344, Capital social in suma de 100.200 lei, - ca o afacere locala, de familie, avand ca obiect de activitate comertul en-gross si comertul cu amanuntul, în care o echipă tânără, si ambițioasă se preocupa permanent de livrarea de produse in Romania, dar si in Uniunea Europeana, pentru ca tu să te bucuri de o experiență cât mai plăcută.

SC NICOVID SRL, avand ca principal obiect de activitate CAEN 4719 Comert cu amananuntul in magazine nespecializate cu preponderenta al produselor nealimentare, produsele comercializate sunt bunuri de uz casnic si gospodaresc, produse de curatenie, rechizite si produse destinate copiilor, produse de menaj, textile, produse de gradinarit, produse auto, produse pentru hobby, precum si alimente, ambalate si vrac, produse dietetice, destinate in principal consumatorilor finali, dar si produse destinate prietenilor nostri necuvantatori.

Pe scurt, NICOVID ofera aproape toate produsele de care ai nevoie pentru tine, pentru casa si gradina ta.

Ne preocupa permanent sa va oferim o gama din ce in ce mai diversificata si la preturile cele mai accesibile.

Ne bucuram, de asemenea, ca va putem oferi produse dintr-o gama foarte variata de marci, atat marci cunoscute, cat si marci noi, introduce recent in gama de produse oferita.

Orientarea inspre comercializarea produselor de uz gospodaresc destinate in special zonei rurale ii confera, in timp, in orasul Satu Mare si in imprejurimi statutul de distribuitor al acestor produse.

Avem promoții zilnice, încercăm astfel să fim cât mai aproape de dorințele clienților noștri.

O echipa amabila, profesionista si gata sa satisfaca exigentele clientului, va asteapta atat online, cat si in urmatoarele locatii:

Magazin Cash

Bdul Closca, nr.71

Satu Mare

Magazin Market

Bdul Lucian Blaga, Bloc UU16, parter

Satu Mare

Magazin La Doi Pasi

Aleea Universului, Bloc B3, Parter

Satu Mare

Magazin Piata Mica

Str. Paris, Nr.35

Satu Mare

Supermarket Cehu Silvaniei

Cehu Silvaniei,

Str. Gheorghe Pop de Basesti, Nr.1

Supermarket Jibou

Jibou,

Str. Tudor Vladimirescu, nr. 20

Magazin Nicovid

Satu Mare,

B-dul Independentei, Bloc UH55, Parter

Depozit NICOVID

Bdul Closca, nr.69

Satu Mare