Garantie si retur


Politica de garantie si retur

Garantie

Produse livrare de nicovid.ro sunt originale, sigilate (in forma in care provin de la parteneri) si insotite de factura fiscala, bon fiscal (eliberata de SC NICOVID SRL sau de firma de curierat) si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie).

Produsele comercializate pe site, beneficiaza de garantia legala de conformitate (OUG 34/2014)


Politica de retur

Dreptul de retragere și exceptările prevazute de lege
Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare aplicabila persoanelor fizice (care au calitatea de Consumator)
Dreptul de returnare se aplică produselor comandate și plătite prin intermediul site-ului nicovid.ro. Reglementările OUG 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului, nu se adresează persoanelor juridice și persoanelor ce ridică de la sediu comenzi.

Procedura de retur:

- Pasul 1: Se completeaza formularul de retur pus la dispozitie de operatorii nostri sau formularul de contact care tine loc si de formularul de retur : https://www.nicovid.ro/contact, in max 14 zile de la primirea produsului.

- Pasul 2: Veti fi contactat telefonic sau prin email la adresa inregistrata in contul dvs pentru detalii privind acceptarea returului si modalitatea de restituire contravaloare produs (max 2 zile lucratoare)

- Pasul 3: Se trimite produsul la adresa SC NICOVID SRL, Satu Mare, Bdul Closca, Nr.71, Judetul Satu Mare. Pachetul trebuie sa contina o copie a facturii fiscale de cumparare a produsului

- Pasul 4: Se primeste factura storno si contravaloarea produsului returnat in max 14 zile calendaristice conform Legii.

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de client respectand pasii mai sus mentionati. Coletele nu se pot expedia prin Posta Romana.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului cu produsul returnat. Se recomanda returnarea produselor cu optiunea verificare colet.

Produsele trebuie returnate sigilate si fara urme de uzura, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a Facturii de achiziție. Returnarea unui produs fără accesoriile cu care s-a vandut, va duce la diminuarea valorii produselor. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri, etc..

Dacă doriți să primiți detalii suplimentare cu privire la returul produselor, va rugăm să ne contactați la adresa de email clienti@nicovid.ro sau la numarul de telefon Telefon: 0726 773 792

Consumatorul nu poate denunța unilateral (nu poate returna), în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate (de exemplu: produse cosmetice desigilate, testate) sau care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: hrană bebeluși (lapte, piureuri, sucuri, etc.), produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: ‘masca sanitara, biberoane, suzete, tetine, cănuțe bebe, jucării dentiție, chiloți de unică folosință, bustiere, sutiene, scutece, periute de dinti, rezerve de periute de dinti, produse de igiena intima, etc.).