Caracteristici
Gelfix Dr. Oetker cu cu îndulcitor din Stevia, 25 g
Planta Stevia este originară din America de Sud. Proprietatea sa puternică de îndulcire este cunoscută de secole. Îndulcitorul natural obținut din Stevia este mult mai dulce decât zahărul (de 300 de ori) și are zero calorii.
Mod de preparare:
- Fructele spalate si curatate se taie marunt (pot fi date prin robot) sau, in cazul jeleurilor, se storc si se opreste sucul;
- Apoi se cantareste cantitatea necesara;
- Continutul plicului se amesteca cu 2 linguri de zahar si se adauga peste fructe sau suc;
- Intregul amestec se pune la foc mare;
- Dupa ce clocoteste, se ia oala de pe foc, se adauga restul de zahar si se pune din nou la fiert; se fierbe exact un minut, amestecand continuu, apoi se ia de pe foc;
- Se umplu imediat borcanele spalate si uscate, apoi se sigileaza cu capac, dupa ce se pun capacele, borcanele se rastoarna si se lasa sa stea pe capac aproximativ 5 minute, pentru o mai buna omogenizare.
Ingrediente
Dextroza, agent gelatinizant: pectina amidata standardizata cu zaharuri E440ii, acidifiant (acid citric E330), conservant (acid sorbic E200), indulcitor (glicozide derivate din steviol E960).
Valoare nutritiva in 100 g produs:
Grasimi | 0.3 g |
Valoare energetica | 150 kcal |
Glucide | 33 g |
Sodiu | 0.03 g |
Proteine | 0.7 g |
Tara de origine:Romania
Recenzii
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Spune-ti parerea despre acest produs