Caracteristici
Vopsea pentru oua Dr Oetker, Gallus, culoare rosu, 7 g
Dr.Oetker Gallus, Vopsea pentru oua Rosu, 10 oua
Instructiuni de utilizare:
Se spala si se degreseaza ouale cu un detergent de vase apoi se clatesc bine si se fierb la foc mic cu grija sa nu se sparga. Ouale nu se fierb in vopsea! Veti obtine vulori deosebite folosind oua cu coaja alba
Intr-un vas de circa 1.5 l se toarna cu grija 700 de ml de apa clocotita
Se goleste continutul plicului peste apa clocotita din vas apoi se amesteca bine pana la dizolvarea completa a colorantului. Se adauga 5 linguri de otet 9 grade. Atentie: Daca otetul folosit are concentratia mai mica de 9 grade mariti cantitatea de otet adaugata
Se scufunda atatea oua fierte in solutia de vopsea cat sa fie complet acoperite de lichid. Se lasa 2-4 minute pana se obtine nuanta dorita.
Se scot cu ajutorul unei linguri si se lasa la uscat pe un prosop de hartie. Se repeta operatiunea cu restul oualor
Recenzii
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Spune-ti parerea despre acest produs