Solutie scos pete Nufar 500 ml 56880

Solutie scos pete Nufar 500 ml 56880

15.28 RON
Stoc disponibil

Descriere

Solutie pentru scoatrea petelor din textile

Brand

Nufar

Caracteristici

Nufăr Scos Pete 500 ml


Nufăr – Scos Pete vă ajută să îndepărtaţi petele persistente, fără a ataca ţesătura sau culorile materialului. Îl recomandăm pentru toate tipurile de ţesături albe sau colorate, covoare şi tapiţerii, canapele, saltele, draperii.

Este produsul ideal pentru îndepărtarea petelor de pe orice fel de ţesături albe sau colorate. Soluţia este foarte eficientă în eliminarea petelor de: alimente (ulei, untură, fructe, ketchup, vin roşu, legume, ciocolată, ceai, cafea, lapte), motorină, vaselină, machiaj (ruj, fard, mascară, fond de ten), sânge, transpiraţie, pix, cerneală, cariocă.


Mod de utilizare: Înainte de utilizarea soluţiei, efectuaţi un test de rezistenţă a materialului şi a culorii pe o zonă ascunsă a materialului (spatele manşetelor, gulerelor etc.). Consultaţi întotdeauna instrucţiunile de spălare de pe eticheta ţesăturii.

Agitaţi produsul înainte de utilizare. Apăsaţi elementul de siguranţă de pe capac şi răsuciţi capătul pulverizatorului din poziţia Off în poziţia On.

Pulverizaţi direct pe pată, lăsaţi să acţioneze 10 minute, după care spălaţi în mod obişnuit cu detergent (în maşina de spălat sau manual). Petele vor dispărea numai după spălare.

Pentru petele deosebit de persistente, operaţiunea se poate repeta.

Pentru îndepărtarea petelor de pe covoare, tapiţerii, canapele și saltele se impune clătirea după efectuarea operaţiunii. Evitaţi să aplicaţi produsul pe partea metalică a hainelor (nasturi, fermoare, alte accesorii).


Recenzii

0

0 recenzii.

5 stele

(0)

4 stele

(0)

3 stele

(0)

2 stele

(0)

1 stea

(0)

Spune-ti parerea despre acest produs