Caracteristici
Faina de malai Hajdu, 1 kg
Faina de malai Hajdu se foloseste pentru a prepara mamaliga, bulz, dar si in retete de chec, prajituri, peste pane, si altele. Cu un continut de 10% proteine, 7% fibre, 67% carbohidrati si 5% grasimi, are multiple beneficii pentru sanatate, porumbul fiind recunoscut pentru proprietatile sale astringente, diuretice, antiinflamatoare si tonice.
Valoare nutritiva in 100 g produs:
Valoare energetica: | 1404 kJ / 331 kcal | |
---|---|---|
Grasimi | 2,0 g | |
dintre care acizi grași saturați | 0,5 g | |
Glucide
din care zaharuri |
70 g 0,6 g |
|
Proteine | 7 g | |
Fibre | 1,2 g | |
Sare |
0,1 g |
Informații despre depozitare: Depozitați într-un loc uscat și răcoros!
Locul de origine: Ungaria
Recenzii
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Spune-ti parerea despre acest produs