Caracteristici
OREZ ATIFCO BOB LUNG, 1 KG
- Orez ideal pentru pilaf si garnituri.
- Timpul de fierbere: 18-20 minute.
- A se pastra la loc uscat, intunecat si racoros.
Sugestii de preparare: Orez cu busuioc si piept de curcan.
Timp de preparare: 35 minute.
Ingredinete: 400 g orez bob lung, 800 g piept de curcan, 2 fire praz, 5-6 fire busuioc verde, 4 linguri ulei, 1 lamaie, 25-30 ml sos de ardei iute, sare, piper alb.
Mod de preparare: Se fierbe orezul intr-un litru de apa cu putina sare. Se ia de pe foc, se adauga frunzele de busuioc verde si se acopera vasul cu capac pastrandu-se la cald. Se taie carnea fasii si prazul rondele, se presara sare si piper dupa gust, se prajesc usor. Se pune orezul pe farfurie, deasupra se aseaza carnea, prazul si se stropesc cu sos de ardei iute. Se orneaza cu frunze verzi de busuioc si cu lamaie.
Valoare energetica: 340 kcal / 100 g
Ambalaj: Punga 1 kg
Recenzii
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Spune-ti parerea despre acest produs