Elixir duo universal 35ml Biopon 1608

Elixir duo universal 35ml Biopon 1608

3.62 RON 3.44 RON
-5%
Stoc disponibil

Descriere

.ingrasamant universal pentru plante

Brand

Biopon

Caracteristici

Ingrasamant elixir duo Universal 35 ml


Un preparat inovator, cu două componente, destinat hrănirii și regenerării rapide a plantelor ornamentale cultivate acasă și pe balcon. Recomandat în special florilor cu probleme (creștere lentă, înflorire slabă, aspect slab), dar poate fi utilizat și profilactic la plantele în stare bună.


Balsamul verde le oferă hrana de bază necesară pentru o creștere și o înflorire adecvate, iar regeneratorul maro întărește, reduce stresul cauzat de transplant sau de îngrijire necorespunzătoare și le restabilește echilibrul general.

Acțiunea combinată a balsamului și regeneratorului face ca plantele să recâștige vitalitatea, aspectul sănătos și culoarea frumoasă a florilor și a frunzelor.

Utilizarea unui aplicator din două părți, care distribuie cantitatea potrivită de balsam și regenerator în același timp, face ca ambele preparate să fie extrem de ușoare și convenabile. Datorită faptului că ambele lichide sunt plasate în compartimente separate, își păstrează proprietățile valoroase mai mult timp. Sunt amestecate numai în substrat, datorită căreia nutrienții și ingredientele regenerante sunt mai ușor absorbite de plante.

Recenzii

0

0 recenzii.

5 stele

(0)

4 stele

(0)

3 stele

(0)

2 stele

(0)

1 stea

(0)

Spune-ti parerea despre acest produs