Caracteristici
Glazura cu ciocolata neagra si alba
Glazura duo cu gust de ciocolata neagra si ciocolata alba este ideala pentru decorarea torturilor, prajiturilor sau orice alt desert.
Mod de preparare- Baia de apa: 1. Se pune plicul cu glazura in apa fierbinte, dar nu clocotita (aproximativ 75°) pentru 5 minute, pana se inmoaie glazura. 2. Se scoate plicul din apa, se pune pe un prosop si se preseaza putin intre degete. Se taie plicul intr-un colt. 3. Se toarna glazura peste prajitura rece. Glazura nefolosita din plic poate fi depozitata in frigider timp de 14 zile. Cuptor cu microunde: 1.Se pune plicul in cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Glazura este gata cand ia forma lichida. Daca este nevoie, se mai tine inca un minut. Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Glazura cu gust de ciocolata alba 50%: (zahar, ulei vegetal nehidrogenat din palmier si shea, lapte praf degresat, unt de cacao, emulsifiant lecitina din floarea soarelui, aroma vanilina); glazura cu gust de ciocolata neagra 50%: (zahar, ulei vegetal nehidrogenat din palmier si shea, cacao cu continut redus de grasime, emulsifiant lecitina din floarea soarelui). Poate contine urme de alune.
Recenzii
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Spune-ti parerea despre acest produs