Veet crema depilatoare 100ml silk&fresh

Veet crema depilatoare 100ml silk&fresh

13.19 RON
Stoc disponibil

Descriere

Crema depilatoare pentru piele normala

Brand

Veet

Caracteristici

Cremă depilatoare Veet Piele normală 100 g


Descoperiți beneficiile utilizării cremei de îndepărtare a părului Veet

  • Îmbogățit cu Aloe Vera și Vitamina E:Formula Veet Hair Removal Cream este îmbogățită cu Aloe Vera și vit. E, ceea ce îl face perfect pentru pielea sensibilă, lăsându-l moale și neted.
  • Durează de două ori mai putin decât bărbieritul:Crema slăbește părul, așa că este nevoie doar de o alunecare a spatulei pentru efectul de piele moale. Bucurați-vă de pielea netedă și matasoasă, hidratată până la 24 de ore.
  • Noua tehnologie Silk & Fresh pentru fără miros persistent:Spre deosebire de alte creme pentru îndepărtarea părului, Veet are un parfum floral, ceea ce face ca depilarea să fie mai plăcută. Este delicat pentru pielea ta, lăsând-o bine hidratată și parfumată subtil, pentru a se asigura că nu există un miros persistent.

  • Mod de utilizare
    1. Folosind partea curbată a spatulei, întindeți Veet Cream uniform pentru a acoperi complet părul.
    2. Lăsați crema pe piele timp de 5 minute, apoi folosiți spatula pentru a îndepărta ușor o mică zonă de testare a cremei. Dacă părul se îndepărtează ușor, utilizați capătul mai larg sau mai îngust al spatulei, în funcție de partea corpului, pentru a îndepărta restul. Dacă părul tău este mai încăpățânat, poți lăsa crema aprinsă cu până la 10 minute în total - dar nu o lăsa mai mult.
    3. Clătiți-vă bine pielea cu apă pentru a îndepărta complet crema, apoi uscați-o.

Recenzii

0

0 recenzii.

5 stele

(0)

4 stele

(0)

3 stele

(0)

2 stele

(0)

1 stea

(0)

Spune-ti parerea despre acest produs