Detartrant Nufar odorizant 750 ml 55690

Detartrant Nufar odorizant 750 ml 55690

10.99 RON 9.78 RON
-11%
Stoc disponibil

Descriere

Detartrant puternic pentru baie

Brand

Nufar

Caracteristici

Nufăr Detartrant Odorizant 750 ml



Detartrantul îndepărtează murdăria din interiorul vasului de toaletă sau de pe alte obiecte sanitare din faianţă, curăţă şi igienizează în profunzime. Prin formula sa specială, elimină mirosurile neplăcute şi răspândeşte un parfum floral foarte plăcut în întreaga baie. Este un produs prietenos cu mediul, datorită formulei sale biodegradabile. Prin utilizarea zilnică se previne formarea depunerilor de piatră.

Aplicaţi pe suprafaţa care trebuie curăţată, lăsaţi să acţioneze câteva minute după care clătiţi foarte bine cu apă. Pentru depunerile persistente de murdărie, lăsaţi produsul să acţioneze mai mult timp şi repetaţi operaţia.

Precauţii:
Provoacă iritarea pielii. Provoacă o iritare gravă a ochilor. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiţi eticheta înainte de utilizare.

În caz de contact cu ochii: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Purtaţi mănuşi de protecţie.



Recenzii

0

0 recenzii.

5 stele

(0)

4 stele

(0)

3 stele

(0)

2 stele

(0)

1 stea

(0)

Spune-ti parerea despre acest produs