Solutie curatat baie Nufar 500 ml 55640

Solutie curatat baie Nufar 500 ml 55640

12.53 RON
Stoc disponibil

Descriere

Solutie pentru curatarea suprafetelor din baie

Brand

Nufar

Caracteristici

Solutie curatat baie Nufar 500 ml


A fost special creat pentru a îndepărta uşor şi eficient murdăria şi petele de săpun de pe obiectele sanitare şi celelalte suprafeţe din baie. De asemenea, produsul îndepărtează calcarul şi rugina, redând în acelaşi timp strălucirea. Este recomandat pentru: gresie, faianţă, chiuvetă, cadă dus, cabină duş, baterii. Parfumul este unul foarte proaspăt, de flori de soc.


Pulverizaţi direct pe suprafaţa care trebuie curăţată şi lăsaţi produsul să acţioneze cca 5 minute. Îndepărtaţi cu o lavetă umedă iar apoi cu o lavetă uscată. Nu necesită clătire.

Precauţii:
Provoacă iritarea pielii. Provoacă o iritare gravă a ochilor. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiţi eticheta înainte de utilizare.

În caz de contact cu ochii: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Purtaţi mănuşi de protecţie.


Prin utilizarea produsului, încăperea devine curată şi strălucitoare, degajând un aer proaspăt datorită deosebitului parfum de flori de soc.
Pulverizatorul este dotat cu element de siguranță pentru copii, pentru a fi protejați împotriva deschiderii accidentale.

Recenzii

0

0 recenzii.

5 stele

(0)

4 stele

(0)

3 stele

(0)

2 stele

(0)

1 stea

(0)

Spune-ti parerea despre acest produs