Caracteristici
Pastă de ardei iute “Piros Arany”
Familia “Piros Arany” iute își lasă amprenta sa unică în orice preparat.
Piros Arany, în traducere maghiară “aurul roșu”, este un condiment creat din boia. Baza de mancare Piros Arany de la Univer este celebră datorită aromei sale puternice, iuți și a culorii sale roșii. În timp, în Ungaria, numele Piros Arany a devenit un termen specific care se identifică cu tradiția, calitatea și autenticitatea. Încearcă acest sos versatil în diverse rețete: ciorbă de vițel cu găluște sau în cremă de brânză.
Ingrediente: ardei iute și gogoşari (87%), sare, amidon modificat, agent de îngroşare (gumă de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).
Tipuri gramaj:70g/tub
Valori nutritionale si compusi alergeni100g
Continut energetic kJ/kcal210/50
Grasimi din care1g
Ac.grasi sat.g.0g
Glucide din care3.6g
Zaharuri2.7g
Fibre5g
Proteine5-7g
Sare11.5g
Recenzii
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Spune-ti parerea despre acest produs