Dezinfectant domestos pine fresh 750 ml

7.65 RON
Stoc disponibil

Descriere

Dezinfectant domestos pine fresh- 750ml

Brand

Domestos

Caracteristici

Ingrediente
Dezinfectant: hipoclorit de sodiu 4,5 g / 100 g, înălbitor / dezinfectant pe bază de clor <5% (hipoclorit de sodiu), surfactanți neionici, săpun, parfum

CITITI ETICHETA INAINTE DE UTILIZARE!

Caracteristici ale produsului:
  • • Ucide bacteriile
  • • Ajută la prevenirea acumulării de calcar
  • • Parfum proaspăt de pin
  • • Curățenie igienică
  • • Utilizați un bloc de reîmprospătare a toaletei pentru o prospețime maximă

Agent de curățare versatil și armă eficientă împotriva agenților patogeni din toată casa. Domestos este eficient împotriva bacteriilor, ciupercilor, sporilor și virușilor. Domestos Extended Power conține un agent anticalcar. De asemenea, se lipeste sub nivelul apei, îndepărtează murdăria și previne acumularea de solzi.

Pentru curățenia casei dvs., utilizați și șervețelul igienic Domestos, blocul de reîmprospătare a toaletei Domestos Power5 Pine și spray-ul pentru dezinfectant Domestos.

Ucide bacteriile, ajută la prevenirea acumulării de calcar, ucide bacteriile și oferă o protecție de lungă durată împotriva lor, parfum de pin proaspăt

Instrucțiuni de utilizare:
Capac rezistent la copii!
Pentru a deschide: Împingeți proeminența de pe marginea capacului, apoi rotiți-o în sens invers acelor de ceasornic. După utilizare: înlocuiți capacul și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până auziți un clic.
Pentru dezinfectarea nediluată:
- Vasele de toaletă: injectați sub marginea vasului de toaletă (aprox. 80 ml) și lăsați să acționeze 30 de minute.
- Chiuvete / căzi / chiuvete: injectați în canalele de scurgere și deschiderile de preaplin și lăsați să acționeze 30 de minute, apoi clătiți bine.

Diluat pentru dezinfectare:
- Pe suprafețe mai mari (de ex. Podele, gresie, suprafețe de contact cu alimentele): 180 ml Domestos / 5 litri de apă. Lăsați suprafața să se usuce. Nu folosiți nediluat pe podea! După 60 de minute, clătiți bine cu apă de pe suprafețele de contact cu alimentele. Pentru suprafețele puternic murdare, îndepărtați murdăria înainte de dezinfectare.
- Pânze de vase, bureți: dizolvați 90ml de Domestos în 2,5 l de apă, înmuiați timp de 60 de minute.

Diluat la înălbitor:
- Adăugați 20 ml de Domestos la 5 litri de apă, lăsați rufele să se înmoaie peste noapte și apoi clătiți. Folosiți întotdeauna un recipient din plastic. Poate fi folosit și în case cu nămol de canalizare. 1 cană = 15 ml.

ATENŢIE!
A nu se utiliza cu alte produse. Gazele periculoase (clor) pot fi eliberate. Provoacă arsuri grave și leziuni oculare. Foarte toxic pentru viața acvatică. Poate fi coroziv pentru metale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra în recipientul original. Evitați eliberarea în mediu. Purtați mănuși de protecție / îmbrăcăminte de protecție / protecție a ochilor / protecție a feței. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau părul): Scoateți imediat toate hainele contaminate. Pielea trebuie clătită cu apă / duș. DACĂ ESTE ÎN OCHI: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de făcut. Continuați să clătiți. Contactați imediat un CENTRU TOXICOLOGIC / un medic. Adună vărsarea. Eliminarea containerului: după golire în conformitate cu reglementările locale privind eliminarea deșeurilor.

ATENŢIE!
A nu se utiliza pe suprafețe metalice emailate sau lucioase (crom / auriu). Nu utilizați nediluat pe podele. Nu utilizați pe lână, mătase, textile colorate, fibre artificiale, piele sau articole de îmbrăcăminte care conțin o acoperire specială (de ex. Acoperire ignifugă). Citiți întotdeauna instrucțiunile de utilizare a îmbrăcămintei. Aveți grijă să nu vărsați produsul pe haine, mobilier, covoare, deoarece acest lucru le poate deteriora. Dacă este vărsat, ștergeți întotdeauna și clătiți bine cu apă curată. Spălați-vă pe mâini după utilizare. Produsul trebuie depozitat în ambalajul original, protejat de lumină, într-un loc răcoros și uscat, departe de alimente. La sfârșitul perioadei de expunere, reziduurile produsului trebuie îndepărtate de pe suprafețele tratate prin clătire temeinică cu apă potabilă, iar în cazul suprafețelor în contact direct cu alimentele, trebuie verificată eficacitatea clătirii. În timpul utilizării corespunzătoare, trebuie să se asigure că produsele alimentare nu intră în contact cu substanța sau cu reziduurile sau deșeurile acesteia. nu le contaminați. Alimentele sau băuturile contaminate cu produsul nu trebuie utilizate pentru consumul uman. În caz de inhalare, duceți persoana la aer curat. Dacă sunteți inconștient, solicitați imediat sfatul medicului. În caz de înghițire, solicitați sfatul medicului. Clătiți gura cu apă. Bea puțină apă. Nu provocați voma. Dacă sunteți inconștient, solicitați imediat sfatul medicului. Dacă este înghițit, solicitați sfatul medicului. Clătiți gura cu apă. Bea puțină apă. Nu provocați voma. Dacă sunteți inconștient, solicitați imediat sfatul medicului. În caz de înghițire, solicitați sfatul medicului. Clătiți gura cu apă. Bea puțină apă. Nu provocați voma.